Arrangementer

Peer Rope Aarhus

Peer Rope Aarhus er en åben gruppe i SMil Århus. Peer er engelsk og betyder ”Ligemand”. Med andre ord – Peer Rope er stedet, hvor vi har en stor passion for Reb Bondage, og hvor ingen er mere end andre – hvor vi alle er indstillet på at dele ud af den viden og kunnen, vi hver især har.

Man behøver ikke en fast bindepartner for at deltage. Selvom du kommer alene, kan du sagtens få glæde af undervisningen og fællesskabet - og måske møder du en, der også lige står og mangler en makker.

Vi mødes cirka en gang om måneden. Til hver af disse Peer Rope arrangementer starter vi med en undervisnings-del af 1 til 2 timers varighed. Er der nybegyndere, vil de blive tilbudt undervisning på det niveau, det ønskes. For øvede vil vi undervise hinanden. Indholdet af undervisningen vil afhænge af de fremmødte og deres ønsker og behov. Efter undervisnings delen vil der være mulighed for fri leg. Lyset vil blive dæmpet og vi vil skabe en stemningsfyldt atmosfære, der giver rum for at binde løs og lade lidenskaben folde sig ud. Nogle gange vil vi arrangere fællesspisning og fortsætte legen om aftenen. 
Man behøver ikke at deltage i undervisningen, så længe man bare kommer med et åbent sind og er indstillet på at dele.

Udgangspunktet i undervisningen vil være med afsæt i den japansk inspirerede bondage, men planen er at spænde vidt, så alle former for bondage med tiden repræsenteres – med fokus på både rigger og bunny.

Vi er en del af et internationalt netværk af Peer Rope'rs. Blandt andet er vi i tæt samarbejde med Peer Rope Cph (i SMil København). I den forbindelse vil vi jævnligt invitere gæste-undervisere fra for eksempel Peer Rope Cph til at undervise til de normale Peer Rope arrangementer. Udover dette vil vi arrangere workshops med internationalt anerkendte undervisere – via vores kontakt med internationale Peer Rope grupper. Der kan i forbindelse med gæste-undervisere og workshops blive tale om et deltagerbeløb til dækning af for eksempel transportudgifter for undervisere.

Vi har ingen dress-code – og i det hele taget meget få regler. Så længe man møder op med respekten for hinanden og hinandens leg, er man velkommen.

For SMil medlemmer er det gratis at deltage i de normale Peer Rope arrangementer. Hvis du ikke er medlem af SMil, bliver du nødt til at forhåndstilmelde dig. Dette gør du ved at skrive en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og betale et dagsmedlemskab ved ankomsten.


For yderligere information, kontakt os venligst på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.