Arrangementer

Domini Noctis gallamiddag

Domini Noctis-gruppen arrangerer gallamiddag og legeaften for par, hvor herrerne er dominerende, og kvinderne er submissive.

Dresscode er gallapåklædning. Det vil sige smoking, jakkesæt eller lignende for herrerne, og blottede bryster, dybt nedringet kjole eller lignende der antyder tilgængelige bryster, opslidset kjole/nederdel eller lignende der antyder tilgængeligt skød og bagdel for kvinderne.

Under middagen sidder kvinder på stole, under resten af arrangementet på gulvet, (husk tæpper, puder eller lignende). Kvinderne serverer for egne herrer under middagen. Mad og drikke betales separat - afhængig af antallet af deltagere bliver prisen for maden omkring 250 kr. Der vil være en velkomstdrink, og ellers må parrene selv købe drikkevarer.

Kvinderne står under egne herrers beskyttelse og står kun til rådighed for egen herre. Andres kvinder må ikke berøres eller domineres uden udtrykkelig aftale med kvindens herre.

Ved aftenarrangementet med gallamiddag er der kun adgang for par samt en eller to stuepiger. Både SMil medlemmer og dagsmedlemmer kan deltage. Hvis du ikke er medlem af SMil, skal du forhåndstilmelde dig ved at skrive en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi kan pt. desværre ikke love dig svar på spørgsmål via denne mail, men det er vigtigt, at du bliver registreret. Når du ankommer til SMil skal du betale et dagsmedlemskab på 120 kr. Deltagere i arrangementet ankommer mellem 18.30 og 19.00 herefter lukkes dørene.

Af hensyn til maden er sidste og bindende tilmeldingsfrist fredag den 9. februar til Sir B. Der er plads til 8 par, og pladserne tildeles efter først til mølle princippet.
_______________________________________________________________

Vi søger en eller to stuepiger til arrangementet

Stuepigerne får en mulighed for at prøve rollen i trygge omgivelser. Der skal selvfølgelig ydes et stykke arbejde. Desuden er det en mulighed for at se, hvad der sker ved et D/s arrangement uden selv at stå til rådighed.

Stuepiger vil være under Sir B’s eller en anden af de tilstedeværende herreres beskyttelse og må hverken berøres eller domineres uden forudgående aftale. Stuepigers påklædning vil være neutral i form af hvid bluse/skjorte og sort nederdel, eller hvis hun selv ønsker det mere udfordrende efter aftale med Sir B.