Arrangementer

Romersk Sexorgie.

Romersk Sexorgie.

Antikkens Rom. Hjemsted for både dannelse og højkultur, samt slaveri, orgier og dekadent livsstil. Rom blev efter sigende ikke bygget på én dag... Men i den forbindelse vil vi fra SMil Aarhus hermed gerne invitere alle vores skønne medlemmer til at deltage i én aftens fantastisk genskabelse af denne helt unikke tidsalder.

Velkommen, medlemmer. Til Romersk Sexorgie.

 

Denne aften ser vi frem til at overdådigt forkæle alle fremmødte med alt, hvad der hører sig til et sandt orgie. Forfriskninger og lækre snacks vil pryde bordene og vinen flyde i en lind strøm i vores glas, alt imens de noble gæster vartes op af deres medbragte slaver.

 

Og et af aftenens store omdrejningspunkter bliver dertil en ganske uovertruffen slaveauktion, hvor alle noble gæster får mulighed for at både deltage i og overvære fremstillingen, købet og salget af de lydige slaver og deres unikke ydelser... Dette følgelig via aftenens helt egen valuta, som er skabt specielt til denne auktion, så alle byder under lige vilkår. Dette ser vi særligt frem til!

 

Vi opfordrer naturligvis alle til at så vidt muligt følge aftenens dress code: Beklædningsgenstande fra det antikke Rom, dette værende sig bl.a. toga, legionær/kriger-uniform, læder, kjoler, kjortler, slavelignende outfit, tidsvarende feminint / maskulint outfit.

 

Festen er for medlemmer af SMil Aarhus, og vi glæder os til at byde jer alle hjerteligt velkommen til en atmosfærefyldt og uforglemmelig aften i orgiets tegn. ”Alea iacta est”...

 

Overdådige hilsner,

SMil Aarhus.